Ακούστε από εδώ το ράδιο ΓΑΙΑ

RADIO ΓΑΙΑ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το νέο album των Cyanna ζωντανά

Οι Cyanna, ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα αγγλόφωνα συγκροτήματα της εγχώριας alternative rock σκηνής, παρουσιάζει ζωντανά το νέο του album με τίτλο «Εnd is near», την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στο bar Τώρα Κ44.
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια και το 2008, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του με τίτλο «Just a crash». Από εκεί το κομμάτι «Shine» είχε ξεχωρίσει, χαρίζοντας στη μπάντα, ατέλειωτες ώρες airplay στα ραδιόφωνα και τους μουσικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Το κομμάτι έγινε βέβαια, πολύ γνωστό από τη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.
Μεταξύ των επιτυχιών τους, οι Cyanna μετράνε τις συμμετοχές τους σε διεθνή φεστιβάλ, όπως την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής που έγινε στη Λωζάνη τον περασμένο Ιούνιο. Επίσης ήταν υποψήφιοι για το best Greek act στα βραβεία του MTV και έχουν βραβευθεί για το καλύτερο alternative videoclip του 2009 στα Mad Video Music Awards.
Παράλληλα, έχουν συνεργαστεί με τη Δήμητρα Γαλάνη κι έχουν ανοίξει τις συναυλίες των MGMT, των IAMX και πολλών άλλων.
Τώρα, ήρθε η ώρα για το δεύτερο δισκογραφικό τους βήμα, ένα αυθεντικό rock ταξίδι, με συμμάχους τους, την ένταση, τον ρυθμό και την ενέργεια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ίδιοι. Η παρουσίαση του δίσκου τους θα γίνει την Τρίτη, στο Τώρα Κ44.
Πληροφορίες: Τώρα Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι.

Πηγή: http://www.clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αναρτήστε το σχόλιό σας.
Απαγορεύεται κάθε είδους υβριστικό και άσεμνο περιεχόμενο.